Tuesday, August 4, 2009

Back to work

arinih first day start keje setelah 2 bulan bercoti..blur sket tadik kat office sbb dah lama tinggalkan keje..tak sempat 1 jam bontot aku panas kat kusi office tuh, tub tub aku dah di assign ngan project baru..haih berpeluh jugak otak nak start enjin..hampir berhabuk otak aku, yer laa 2 bulan tinggalkan keje kan..daaaaann arinih jugak first day aariz tinggal dengan babysitter, mama jun..mujur minggu ni aku masuk keje kol 2pm..so takde laa lama sangat aariz ditinggalkan ngan babysitternye..itupon kat office tadik ati aku dok runsing dan risau camne laa aariz di rumah babysitter..baikkah die...nanges kah die..meragamkah die..tp alhamdulillah..amik die kat babysitter tadik, mama jun kater aariz ok, tak nanges pon..tp malangnye, die begitu nyenyak di dalam BUAI! aiyohh..aku kene beli buai ke?! alaaaaa..

tp..kalo taknak nyusahkan mama jun, mmg kene laa belikan aariz buai..kan? takpe takpe..kita tgk dulu 2 3 ari ni camne..kalo tak, maka hujung minggu ni terpaksa laa buat operasi mencarik buai tuk aariz..

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...