Thursday, August 27, 2009

dilamun chenta dan rinduu!!

huhu..tgh keje ni..sempat lagik aku berblogging..tetibe terasa rindu sangat2 kat aariz! tak sabarnyeh nak habes kerja! nak pi amik aariz cepat2! tulaa saper suh anto kat bbsitter..padahal bleh je tayah anto aariz sbb aku work from home lagik minggu ni..arini cuba concentrate to keje, banyak testing nak kene buat! namun apekan daya..hati dan mindaku ini dok terbayang2 plak wajah kesayanganku itew..tulaa layan lagik lagu leann rimes dari tadik..sape suh..syok jugak layan lagu2 lama ni kan? dari tadik dok ulang2 lagu leann rimes je..lagu2 dalam album TheBestOfLeannRimes..dalam tu ada lagu2 OST Coyote Ugly..bezz kan citer tu? ehehe..tangkap leleh kejap dengar lagu2 die..dan dan tu gak terimbas kembali zaman2 aku mula2 masuk MMU which is 9 years ago! fuhhh.. how time flies..zaman2 aku masih ke-anak2an..ye ke anak?..yer laa keanak2an laa..skang aku kan dah jadik mak!! cepat sungguh masa berlalu..aku rindu zaman2 itew..walopon aku sangat hepi n bahagia sekarang ini! hadeii aper la aku merepek ni..ni otak mereng sbb penin dok manipulate data to be test! aiyohh! kenape la aku boleh berada di bidang it ni? aku nak tukar bidang boleh? jom layan syahdu ngan aku jom..

this song is dedicated to my lovely En. Daddy n my precious baby son Aariz!:

"I don't like to be alone in the night
And I don't like to hear I'm wrong when I'm right
And I don't like to have the rain on my shoe
But I do love you, but I do love you
I don't like to see the sky painted gray
And I don't like when nothing's going my way
And I don't like to be the one with the blues
But I do love you, but I do love you
Love everything about the way you're loving me
The way you lay your head
Upon my shoulder when you sleep
And I love to kiss you in the rain
I love everything you do, oh I do
I don't like to turn the radio on
Just to find I missed my favorite song
And I don't like to be the last with the news
But I do love you, but I do love you
Love everything about the way you're loving me
The way you lay your head
Upon my shoulder when you sleep
And I love to kiss you in the rain
I love everything you do, oh I do
And I don't like to be alone in the night
And I don't like to hear I'm wrong when I'm right
And I don't like to have the rain on my shoes
But I do love you but I do love you
But I do love you but I do love you"

3 comments:

  1. kat daddy tak rindu ke??

    ReplyDelete
  2. tak..hehehe..
    ...
    ..
    .
    rindu laa..tp tamo taruk kat sini..segann..ahaha

    ReplyDelete
  3. kekeke.. aku pon layan gaks coyote ugly tu..
    siap cari agi lagu2 dia kat tenet.. slamat jumpe sebelum kene blok aku nye tenet kat opis nie...kekeke

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...