Tuesday, August 11, 2009

Apa saja untukmu

malam tadik, Aariz tido dengan lena, tidak lagik berpeluh2 di malam ari..terima kasih kepada daddy yg baik ati telah menganugerahkan kami sebijik e-kon n seketul water heater..

tinta chenta buat anakku, Aariz Zafir..(mama harap aariz baca blog mama ni bila aariz dah besar..hihi)
ketahuilah wahai anakku,
semasa kamu tidak wujud lagik, daddymu itu tidak pon mempedulikkan pujuk rayu mamamu ini yg hendakkan water heater dan e-kon..tp setelah adanye kamu, skalik je mama mengomel "anak berpeluh2 tido malam", terus saje daddymu itew belikan sebijik..bukan setakat e-kon saje, trus water heater yg mama rasa dah tak perlu sekarang, die belikan jugak..sungguh sayang benar daddymu itew kepadamu..apa saja untukmu katanye..semoga kamu akan menyayangi daddymu tidak lupa mamamu ini sperti mana kami menyayangimuuuuu...be a good boy ok? love u alwaiz..
luv,
ur hot mama

13 comments:

  1. hahaha.. terasa lawak pulak baca post ni ila.. siap dapat e-kon tuuu.. well.. bilik aku kat dengkil pun ada e-kon.. tu sebab adam (anak kakak) selalu nak tido sama..

    ReplyDelete
  2. wah sioknye dpt ekon--basil pon tgh tunggu daddy die belikan ekon huhuhu ..bile tah kekek

    ReplyDelete
  3. atul: jgn gelak! ini seriuss!(nada lagu katun wonderpets)..

    mancet: basil banyak sangat si daddy dia tu nak belikan..toys laa..jumperoo laa..aariz ni ekon je daddy die mau beli..toys? "aariz kecik gik" itu alasan daddy die..tsk

    ReplyDelete
  4. hahaha ape saja ek untuk anak..untuk bini..takpee leh tunggu dulu hahhaa..asri pon byk kali nak belikan econ tp aku tak bg sbb taknak die biasa nak tidor ber econ je..umah nenek2 die semua takde econ.

    ReplyDelete
  5. kecik lagi tu....dah daddy belikan tu sume. dah besau nanti, mesti lagi banyak. bwat muke sedih n manja sket, terus dapat beskal baru....

    sayang anak kan...ehehhe

    ReplyDelete
  6. kekekekee sengal mu nih azilah!
    huuu same arr kite..
    aku ade gak mintak water heater,
    dia bley wat kering jekk..
    sabo ye lah..

    ReplyDelete
  7. farah: kesian gila kat aariz, basah baju belakang die sbb berpeluh..kitorg pon kepanasan gak..alhamdulillah, dapat gak aku menumpang sejuk..kalo takde aariz, agaknye sampai bebila laa aku tido berpeluh2 gak..haha

    farin: itulah pasal..ko tunggu laa nanti bila ko ada anak gak..kita tgk pakdin caner..haha

    zehan: haa takpe takpe..ko tunggu laa baby korang tu kuar, try ko mintak nanti..sure dapat punye laa..haha

    ReplyDelete
  8. hahahaa..
    2la zehan kene sabar..lepas raya nnt..
    ape ko nak senang lah dpt...
    tp kene gune lah Alan Jr. as umpan kn..huhuhu :)

    ReplyDelete
  9. haha..ya betullll yun! kene guna umpan anak..kalo tak, die kering sampai bebila laa gamaknye..haha

    ReplyDelete
  10. aha..macam ni bila Aariz balik sepang, tido bilik tokma @ maklong la nampaknyer~

    ReplyDelete
  11. haha ye betulll!! tp kalo aariz tido dalam bilik maklong, maklong n aunt T kene tido luar laa..hahaha

    ReplyDelete
  12. daddy dia kan baru dapat bonus.. sebab tu beli e-kon tu..

    dengar2 mama dia tido dalam e-kon tu macam nak demam.. wakakakaka...

    ReplyDelete
  13. eleh macam saya tatau je awak tu..bukan nama sebenar konon!

    at least macam je..takde laa demam pon..dari org tuh..siap sakit2 perut

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...