Thursday, January 22, 2009

daddy mengidam sate kajang

hah daddy pon mengidam..camner leh tempias tah tatau laa.. dah 2 hari kereta mr hubby masuk ward..so terpaksa laa kitorang carpool ke kerja..since kerja aku minggu ni start kol 2 pm - 11pm..so during lunch hour, mr hubby akan mencilok tuk balik rumah tuk sent aku to office..minggu ni plak die bz kat site which is kat UPM, jauh gak die ulang alik tuk amik aku n sent aku..tp syok gak hubby balik tgh hari for lunch..terasa cam suri rumah berjaya..ceywahh..oh berbalik pada cerita daddy mengidam..td after amik kereta mr hubby from the workshop, aku bergegas balik rumah sbb aku actually still on office hour, aku kene balik rumah n sambung standby/keje kat rumah..mr hubby kater die nak singgah satu tmpt..so aku tak amik endah ler sangat sbb otak dok pikir 'jgn ler ada job abend kaa email kaa from onshore/customer kat US time aku tgh mencilok ni'..so tetengah khusyuk mengecheck email, mr hubby pulang dengan bau yg sangat mengenakkan! wow..mr hubby rupe2nye singgah satay kajang uptown..pergh mmg bagai orang mengantuk disorongkan bantal..perutku mmg tersangat laa lapar..makan tak hingat punyaa..kekenyangan sampai se'eh perut..waa aku ni makan2 je mesti se'eh perut..tp kang skejap je lapar balik..tetengah makan sate tu, aku pon bertanye laa mimpi aper die beli sate kajang tu..mr hubby jawab: 'daddy ngidam satay kajang..asal lalu je uptown tu mesti terasa nak singgah je makan..tp teringat awak, tak syok makan sorang2'..waaa baiknye mr hubby ingat kat bini..bagus bagus..sayangggg awak!! hihi

makanan febret mr hubby

oh teringat cerita rona roni yg kitorg tonton masa makan tadik, tak sangka si incik azroni tu bleh suka pada rona? dah laa rona tuh katun semacam je..macam tak percaya je si roni tu melamar si rona..tp bezz gak! padan muka gia tu..bleh plak die wat hal tadik..gedik + ngengada sungguh!! amik ko gia! haha pueh ati aku!! tak saba plak nak tunggu next episode next week!

2 comments:

  1. ko ni ila..........
    wat aku rasa nk mkn sate la pulak.
    eiii blk kang musti beli nih!

    ReplyDelete
  2. hahaha...hah ko ngidam jugak kaa? wah! brite baik nih!! ekeke

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...