Thursday, January 29, 2009

Birthday mama

Arini birthday mama..smlm aku baru teringat aku tak prepare apa2 pon present tuk dia..dengan glabahnye aku pon surf online gift tuk deliver je anything for her birthday..Browse punya browse, so aku pon berkenan ngan satu benda alah ni..bunga+teddy bear+balloon dalam pod..so tanpa membuang masa, aku trus order n bayar thru online..tp malangnye, pagik tadik aku dapat call derang kater derang shortage of flowers sbb chinese new year ni, derang nak deliver ari esok which is dah bukan bithday mak aku dah..ciss!! geram plak aku..aku dah suka benda alah tuh..aku nak cancel je..skalik die kater kalo nak jugak, derang bleh deliver arini but then derang replace the flowers with buah2an..hmm buah pon buah laa..aku pon cakap ok je..(tp terasa cam kasik org sakit plak kasik buah2 ni)..takpe laa mama, hope u like it! so kol 3 ptg tadik mama call say thanks n terharu sbb aku ingat birthday die..of course mama, i will alwaiz remember ur birthday!


For every time you've taken time to show you care, to say a prayer, to give a day your loving touch…this is for you. Thank you, mom, so very much. Happy Birthday.

inilah benda alah yg aku dah order tu..alih2 derang replace ngan buah..hmmp..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...