Wednesday, February 1, 2012

wordless wednesday #13 tatang

ni baru betul bagai menatang aqeef minyak yg penuh! penuh tapak kaki aqeef kat tapak tgn tokbak! akaka voley gitew? [oopss sila carik maksud yg sebenar peribahasa di atas]



aqeef @5months tokbak dah berjaye tatang dia sebelah tgn! aksi2 ini hanye berjaya kat daddy masa daddy berumur 1thn! aariz dulu langsung tak berjaye sbb dia tamo langsung berdiri atas tapak tgn tokbak! [aariz bengkokkan kaki bila ditatang]
semua anak2 dan cucu2 tokbak ditatang begini masa mereka kecik!buat masa ini aqeef
lah paling handal kot sbb @5mnths dah bleh buat begini!
tegak gitu kaki n badan dia kan?

6 comments:

  1. hebat!.. dua-dua hebat.. yang menatang dan ditatang..

    ReplyDelete
  2. itu lah..aku pon rasa tokbak tu hebat! org yg menatang pon kene kuat dan tere buat aksi ini..kalu tak, mau tergolek budak yg ditatang itu..first time aku tgk aksi ni semenjak masuk keluarge daous..time aariz aritu tak berjaye, so aku tatau camne gayenye ditatang..skang ni baru tau! aku yang eksaited tgk! akakakaka

    ReplyDelete
  3. haa itu lah yana..dia tatang 8kg atas sebelah tgn je tu! fuhh mau menggigil lengan aku kalu nak seimbang si kecik 8kg supaya tak jatuh!

    ReplyDelete
  4. ilaaa....dah besar si kecik nih....punya la lama aku x bloghopping!dah sebijik muka abang dia dah....chomellll!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...