Friday, July 22, 2011

Appreciation Dinner 2011

awal bulan aritu my company wat annual dinner..
tp tak dipanggil annual dinner, sebaliknye dinamakan Employee Appreciation Dinner..
sekarang ni company nak amik ati staffs, semua benda nak taruk 'appreciation' laa kononnye..
appreciation lunch laa, appreciation dinner laa, appreciation day laa..semua laa appreciation kononnye..
tp saya suke je!!
makan freee!!! kalu lunch2 n town hall meeting mmg syiok! makan free!
kekadang wat kat tropicana-golf-club tu..fuhh mmg syiok tayah wat keje, makan makan makan..[wakakaka suke eh aku tayah keje]..
ok back to the topic..appreciation dinner..
kali ni skalik lagik buat kat one world hotel je..
since dah 2 thn aku tak pi annual dinner[2009 kat one world gak tp sbb aariz kecik bebenar kuek kuek sian nak tinggalkan malam2..2010 plak sbb buat kat timesquare hotel jauh gilos tgh bandar, malas nak bersesak2 dalam jam..] makanye taun ni aku melepaskan gian makan2 sepuas ati sebelum meletop!..
oh foods marveles jugak laa!! sedap!
theme kali ni superhero/movies character..lebeh kurang gitu lah..
aku yang berperut buncit ni mmg lah takde costume sesswaaii yg menepati tema kan?
maka sarung saje lah uniform mengandung ku itew..
janji perut dan tekak ku sedap! wakaka..
hadiah2 cabutan bertuah pon menarik ok! antaranya ipad2 dan xbox360..
ipad2 menjadik sasaran..tp seperti biasa, saya tiada laa mempunyai lucky star gitu..
so pulanglah saye dengan tgn yg kosong, tapi perut bertambah ke depan!! cenggane tu? wahahaha
mmg tergelak2 sakan sepanjang dinner tu dengan lawak2 host[Ally Iskandar TV3] and bebudak atas pentas..sakit perut aku terglak2 sakan..
macam2 ragam dan gaya..macam2 plak mekap dan costumes
fuuhh semangat okeh derang ni mengikut tema!
mm malas nak ngomel2..layan aje lah gambar2 kitorang ni:

antara games yg tgh dijalankan..

jgn memain..stitch pon ada ko..tgk je laa muka si ally tu, tgh membuat lawak mengenekan si stitch..


darth vader je sampai 2..


ada snow white, captain jack sparrow, cleopatra, supergirl, n queen ape tah ni lupa dah


habes je dinner, trus kitorang sambar ally tuk amik gambar! bergambar sebelah ally tu..weeeewitttt!! *cair!


pastuh sesi bergambar ngan hero2 lain plak..kalu boleh semua kitorang nak bergambar dengan..


sila lihat perempuan yg berbaju pink tengah2 antara yg bertudung purple dan grey itu, dia lah yg telah berjaye memenangi ipad2 idaman saya!! cis! saya sungguh jeles!!


with our teammate azri, yg semangat mengikut tema..green hornets nye hero..tp bak kater ally iskandar Mr. Kato yg dah gain weight..wakaka..


last but not least! the cutest of all..chun li..very sporting chun li..huhu

banyak gik gambar..tak terupload kat sini..kat fesbuk ada lagik belambak!

4 comments:

  1. darth vader dgn iron man yang tak tahan tu!

    ReplyDelete
  2. tu lah kan atul..rajin gile derang carik costumes..ada yg siap sewa..buat sendrik pon ada..[camaner saya tau? sbb ally iskandar tuh siap korek2 semua rahsia derang as in temuramah]..ahaha


    mommyaqil, mmg happening! tak sesia saya redah! hehe


    kan? tu lah..yg tu yg paling tak tahan..org first yg kene ngan aaly iskandar si ironman tuh laa..siap ally paksa derang2 yg bertopeng ni jgn bukak topeng..wkakaaka..pastuh dia kenekan lagik org2 yg bertopeng ni turun naik tangga pentas nak tgk derang sebenarnye nampak ke tak..wakkakaa..kejam kan ally? mmg gamat laa hall dgn gelak tawa...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...