Tuesday, July 19, 2011

9th checkup @ 37weeks

So far masih blom ada tanda2 lagi..
saya masih gagah berjalan2..cumanye agak kepenguinan sket la..
berat adik baby terkini 2.6kg..
Saye pule sudah 67.5kg..
Urin ok,air ketuban ok,bp pon ok.. Heart beat adik baby pon ok..
adik baby semakin padat di dalam..
mmg nak terkencing kalu adik baby mengganas di dlm..
oh smlm doktor tunjuk rambut adik baby..tp saye tak nmpak ye..saye ye kan je..akaka..


Smlm juge saye dan incik suami sempat menonton harry potter 7.2
Uh uh tamat sudah siri hp..
Oh sungguh sedeh lepas ni dah takde hp..
mungkin inilah wayang terakhir sebelum saye meletup..
Lepas tu mesti dah susah nk ke wayang..
Ada laa dekat 1thn kot saye tak tgk wayang masa aariz bby..
Kali ni adik baby camne plak ye


- Posted using BlogPress from my iPhone

6 comments:

  1. hmm smoga dipermudahkan ko bersalin nanti ila.. bersalin bulan posa la kan..? jenuh nak ganti nanti.. tp yg best raya nanti sakan la baby kutip duit raya kot hehehehhee

    ReplyDelete
  2. amin! haah insya Allah bulan posa ler..huhuhuhuhu.. arap2 aku tabah mengganti posa thn depan! huhu wallahualam..tgk rezeki dia laa..moga2 dia dimurahkan rezeki..amin!

    ReplyDelete
  3. ila...wah seronoknye menanti detik nk sambut baby...aku doa semoga semua berjalan lancar dan selamat, aku lak teruja hihi..nnt kalo dh bersalin roger la kami2 ni..hehe

    ReplyDelete
  4. huhuhu x lama je lagi makcik. berpantang masa raya la nnt ye?? emm lagi haibat dugaan nye tgk org mkn mcm2. x pe ko da ada experience berpantang mesti x de hal punye. aku pun bakal jadi cam ko jek pas ni. no more movies. no more karok.uhuhuhu. movie tu aku bleh tahan lagi tp tang karok tuh aduhhh..skang ni baru je abis pantang dah rasa ngelejat je nak pegi. camno dah de budak tecit ni.uhuhuhuk...terpaksa la kukorbankan sumenye,..

    ReplyDelete
  5. wah dah 37wks yek ila? tak lama lagi dah tu, anytime soon :) pantang nnt kat rumah mak ko la ye, selamat aa thn ni takyah beraye kat rumah mentua ye hihkhik.. dah bersalin nnt sms ye! :D

    ReplyDelete
  6. thanks mira!! insya Allah akan ku roger semua!

    cik reen, huhu gitu lah nampaknye..huwaaaaa..mak aku sudah sound nanti raye takde nye nak dapat rasa2 or jamah2..cis! pantang ttp pantang..mencabar seh!! tu yg melantak suke suki je skang..ape yg teringin je aku balun, sementara boleh ni..hahaha..yerr..ko karok kat rumah sudah..aku dulu berwayang2 kat rumah je..huhu

    kak kerton, yer! anytime soon..suspen je tetiap malam aku skang ni..wah! macam tak pernah beranak laa plak kan sebelum ni..haah pantang kat rumah mak aku..tp raya nanti balik rumah mentua gak..sbb family aku raya kat india ngan adik aku..sadd!! tak dapat ikut! insya Allah akan ku sms!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...