Thursday, May 5, 2011

malas!

sedang bercoti2 sakan selama seminggu..tp hanye lepak di rumah..

hanya ujung minggu dipenuhi dengan aktiviti..

ujung minggu lepas balik kg kuantan+melaka,

ujung minggu ni pulak insya Allah akan ke sungkai berkelah di tepi sungai sambil berBQ dan makan2 buah2an di dusun buah..nyum!

sangat malas nak update blog..padahal banyak entry yg menanti untuk di update..

sedang coba berpuasa ganti..harap2nya berjaya lah sebelum meletop nanti..

sbbnye dah meletop nanti bertambah2 utang puasa saya! adoi! risaunye!

go ila go!



tak saba nak tunggu buka puasa ptg karang! pakapau!

yeahh!!

semenjak ofis daddy pindah ke sek 14 pj, tiap2 kali dia balik kerja, pasti aku order pakapau!nyumm!

ptg ni pakapau lagik! yey!

dah! mau layan glee n greys anatomy..bye

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...