Wednesday, May 18, 2011

Gifts from anmum!

weeahoooo!! dapat adiah lagik from anmum!
pagik tadik banyak betul miscall dari beberape no yg tak dikenali! ada satu sms berbunyi:


"salam kak azilah..ada brang dr skynet kurier service nk hanta kat rmh di bayu puteri"

[oh ni sejibik sejibon ayat sms tu..]

so aku pon reply ler: "haa anta laa..saya ada kat rumah"..
ati dok tertanye2 gak bila plak dah aku ada buat shopping online? huh rasa cam takde..
nak kater adiah birthday, dah lama dah birthday aku..
huu tak lama lepas tuh ada org ketuk grill rumah..
bukak2 pintu nampak budak tuh bawak package yg sangat besar!
tak saba2 plak aku tadik nak tgk apa isi dia..
taraaaaaaaa...
rupa2nye adiah from anmum!!
hehe lupa plak aku ada wat redemption tuk dapatkan child monitoring device ni!

langsung tak teringat!
hehe ni kali ke-2 dapat redeem gift from anmum!!
yg first dulu blood pressure monitor..
kali ni child monitoring device plak! yey!! syiokk kan?
hanya perlu isi form kecik tuh dan sertakan skalik 7 hujung pencedok susu Anmum Lacta/Materna bleh dapat benda alah ni!!

oh meh laa join!! promotion until 30th June!
kumpul kumpul, isi form then hanta!
ada jugak satu lagik adiah yg bleh diredeem, hanya perlu 3 hujung pencedok, bleh dapat digital termometer..
for more info, plz go to http://www.anmum.com/

[tetibe jadik promoter anmum club plak!] haih
takpe, sharing is caring kan?

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...