Friday, May 14, 2010

A Gift of Tender Loving Care

syioknyeee!! syioknye dapat parcel..
everytime dapat parcel macam dapat adiah..
tp kali ni mmg bukak2 parcel, mmg betul dapat adiah!!
yezzzzaaaaa!! A Gift of Tender Loving Care gituuu..
dari mak An..[Anmum]
Adiah aper tuh eh? ni adiah sbb aritu join promo Materna™ / Lacta™ Gift Redemption..
senang je nak redeem adiah dia..kumpul hujung pencedok susu Anmum Lacta/Materna..then anto kat dia..

3 hujung pencedok = towel
7 hujung pencedok = blood pressure monitor

thn lepas pon ada promo ni..tahun lepas berjaye kumpul 3 pencedok je, then tarikh akhir tuk join promo tu tutup, tak sempat nak anto 6 hujung pencedok tuk dapatkan digital termometer..
ntah kenape since dah kumpul2 tu, sampai laa skang ni everytime beli susu lacta, mesti nak simpan pencedok tu..
skalik tgk thn ni ada lagik contest..dapat blood pressure monitor pon bezz jugak kan?
maka dengan gigihnye, aku pon anto laa tuk redeem adiah..
aku ada banyaaakkk hujung pencedok ni..nak dapatkan 2 blood pressure monitor ni pon bleh..tp buat ape banyak2 lak kan?tamak plak..so anto 7 je laa..dapat laa satu blood pressure monitor..
time anto tu tak terpk lak nak anto 9, so that bleh dapat towel skalik..ape lah ila ni..rugiiiii!!

for more details, plz click on below banner.

oh dalam surat tu dia pesan: Do share the good news with your friends and relatives as there are lot's more left to be redeemed.
ape lagik kengkawan? cepat pi redeem!

6 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. congrats ila dapat adiah..aku tak leh nak redeem sbb tak minum susu..last skali minum mase dlm pantang pastuh mmg dah tak sanggup..alhamdulillah rezeki iffat masih melimpah ruah..iffat dah semakin sihat,chicken pox die pon dah kering..dah start mandi air kelapa semlm and yg pasti berat telah naik balik ;)

    ReplyDelete
  3. wah best jugak ni. tapi pencedok aku tak cukup ;p

    ReplyDelete
  4. eh kenape surat tu begitu renyuk mcm u mengamuk then renyuk renyukkan surat tu bila dah sampai? ke happy sangat sampai terharu baca sampai genggam surat tu kuat sgt sampai renyuk? haha. :P

    oh u know i used to rajin beli anmum lacta dulu, konon nak menghasilkan susu yang berkuali + membuak buak. tapi nampak mcm, sama je volume susu -- tak membuak pon. so i stopped taking it. sighs. sedeh betol!

    ReplyDelete
  5. iza, cepatnye lah tambah balik berat badan iffat..aariz dah turun aritu, tak naik2 pon..makan banyak dah..minum banyak dah..tp..hmm berak banyak sangat kot..akaka..ceywahh nampak iza baru buat blog? huu nanti nak add link iza kat sini bleh?

    fatih, ko mau? aku ada ni..simpan2 pon wat apa..kalo mau, bagiktau laa..bleh tambah2 mana yg tak cukup..hihi

    thara: iskk hampeh tau u ni!..huhu salahkan skynet..derang yg wat benda tu kenyuk2..bukan i! akakaka..
    huhu i pon minum anmum ni takde laa membuak2 mana susu..minum sbb rasa my tulang cam reput2 je..sakit pinggang la sakit itu laa sakit ini laa..cam org tua plak..tu yg kene carik supplement sket..nak minum fresh milk dalam kotak tu tak lalu..ni minum susu ni campur sket ngan milo rasa cam ok plak..so kita tibai ni je laa..hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...