Saturday, May 1, 2010

poney SALE!!

arini lepas balik dari birthday party iffat di putrajaya, kami singgah IOI Mall, puchong kejap..
hajatnye mau singgah skejap je tuk beli games for xbox daddy..
skalik tgk kat bawah ruang tengah depan jusco tu ada plak SALE!! SALE! dan ramei gila manusia tgh kerumun..hah aper lagik..mmg dasar pantang nampak SALE! lagik2 tgk baju tuk bebudak kan, laju je laa kaki ni berjalan..
agak susah jugak nak mencarik baju tuk si kecik ni bila semua baju2 dan sluar2 kat situ dah habez dibungkar2 dan dikumbah2 org lain..
huh kais punya kais, bungkar punye bungkar, skalik BINGO! terkene plak umpan mama..
mmg tengah nak mencarik jaket tuk aariz pon..
riso tau tinggai lagik sebulan je nak ke GC ni..tp jaket tuk aariz tak beli2 pon..
mahal laa jaket bebudak kecik ni..harap je kecik, tapi mahal nak mati..lagik mahal dari org tua nye jaket..boleh?
skalik kat SALE ni jaket tinggai rm29 je?? ape gik mmg trus hamik laa kan..
ada banyak plak tu jaket..jaket cam sweater biasa, jaket kulit, jaket kudroi..
yg berkenan cuma yg kudroi tu..so kudroi je laa yg ku borong..dan juge t-shirt..[haha sebbayek tak tamak nak borong banyak2 tadik..berbelanje secara berhemah..ceywah!]

yang bezz jaket kudroi tu sbb hood and zip depan yang berwarna kelabu tu bleh ditanggal kalo tanak..bezz kan? suka suka..
t-shirt murah jaa..tinggai rm9,rm12, rm19..murah kan kan?
kene pandai selongkar/kumbah/kais laa..pegi pon dah malam, mmg dah jadik cam bukit/gunung dah baju2 kat situ..
yeyyyyyyyyyy!! tak perlu risau lagik tuk carik jaket tuk aariz..yeyeh..sangat puas ati!

memula masa amik jaket tu tgk size 1-2, huih cam besar je bila ukur2 kat badan aariz..skalik balik try kat aariz,eh muat2 je gitu..ok lah tu..takde laa nampak cam jaket pinjam kalo jaket tu besar sgt..[tak sempat basuh, mama tak sabar nak tgk die pakai - jap je, amik gambar then lepas tu trus tanggal tuk basuh]
tgk..rege asal rm109 okeh..lepas sale, rm29 je sebenarnye..rm25 tu derang tersalah tag..tp takpe laa..rm29 tu murah seh..kalo rm109 tak amik kot..hehe

t-shirt rege rm12 dan rm15

aa per gik? pi laa serang ioi! hehe

4 comments:

  1. tshirt yg biru tu same ngan Zarif nyer.. beli belas2 ringgit gaks.. kat poney outlet kat OU.. kat situ sumer baju poney murah2..

    ReplyDelete
  2. weh dh habes laaa jacket...dpt sweater jek tadiii tu pon tgl satu..aku borong t shirt byk tuk basil..tp 1-2 besa gak tuk die..sket je 6-12 months..tskkk..lmbt lg leh pakai le jawapnyeee..kurus sgt anak aku nihh

    yana-kt ioi t shirt biru tu rm12,..kura murah rm7 dr poney outlet kt ou tu kekkeke..,sane sumr rm19

    ReplyDelete
  3. whoaaa bestnya! mmg berbaloi beli time camni. aku tak dan aa nak pegi ari tu huhu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...