Thursday, May 12, 2011

sedang mencari..

haih...sape tau kat mana bleh tempah kek n cuppies mickey mouse cantik,sedap dan berbaloi hargenye?
huu dah email bite me tu, tp tak reply2..dah 3 minggu email, senyap je..hadoi
tadik sms evi (thebakingfairies), dia freeze plak any order cakes n cuppies until october..haih sayang..mmg cun n nampak sedap gilos cuppies n cakes minnie mouse yg dia buat tuk naira(anak emi joe)..sedeh sedeh..
haih mana lagik nak carik ni? sape tau? plzz plzzz..


oh oh saya plan nak wat 2nd bday party for aariz in june!..
tu sbb sedang mencari2 idea tuk deco dan tempat tuk menempah cakes+cuppies..
haih..hajat di hati buat simple2 sudah..janji dapat gather kawan2 dan aariz dapat bergumbira..
meh tolong saya meh!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...