Wednesday, May 11, 2011

aariz @ kizsports & gym

ni baru kali ke-2 je aariz bersantai2 di kizsports & gym..
yg first dulu kat bangsar village..
kali ni kat great eastern mall..
biasalah kitorang ni kalu takde aktiviti di ujung minggu, maka daddy rajin laa bawak si aariz bermain2..
tak ke giant kota damansara main2 kereta n boling, daddy bawak main2 kat taman..
kali ni tetibe dia ajak pergi ke great eastern mall plak..
nak makan kat cozy house katenye..
uhh pucuk dicita ulam mendatang laa kan! i suke ayam cahew nut kat cozy house! nyummm!
lagikpon kalu ke great eastern mall, bleh ajak skalik kakak2 aariz yg dok kat kampung warisan tu join skalik..
so tgh ari tu, kitorang makan2 dulu kat cozy house then baru bermain2 sakan sampai ke ptg di kizsports..
oh kizsports & gym kat G.E.M ni aku tgk slamber je mak bapak naik skalik main ngan anak2..
sbb kat bangsar takd eplak aku tgk mak bapak join naik panjat2..
aku yg terboyot2 ni takde laa plak nak panjat2 kan..so tgk je laa dari bawah..
sambil lepak2 makan kat cafe dia, sempat laa ngintai anak2 dara org comel2 pakai baju ballet..ohh cute sungguh derang..[bezznye kan kalu ada anak pompuan? bleh anta pi ballet]..
kat situ bukan setakat ada kelas ballet, kelas taekwando pon ada gak..
sok2 aariz dah besar boleh lah mama anta aariz masuk kelas martial art! bleh jadik cam daddy, ada taekwando..nak lagik bezz, jadik cam tokbak yg ada black belt! fewwitt!
aaa takpon aariz join laa pakngah+kak sarah n kak sofia yg ada aikido tu..mana2 laa..nanti akan difikirkan ye!
ada gak laa 3jam kot dok dalam kizsports tu..lama kan?tak sedar masa berlalu..
sebelum balik tu, sempat singgah clarks + starbucks..aha time ni laa yg aariz dapat kasut ada lampu!
kitorang maghrib di kampung warisan kejap, around 8pm kitorang pon balik..
letak je aariz dalam carseat, tak sempat kereta gerak dia dah krohh krohh..kepenatan! eksais laa katakan! haha..moh ler kita layan gambar..maleh nak citer lebeh2..


posing sementara tunggu makanan sampai..

yummeeeh!! ni je laa lauk yg kami makan..tp fuhhhh berselera tau kitorang makan, siap tambah order nasik lagik satu pinggan..wakakaka


budak tecit ni kalu ajak berposing..gini lah gaye dia..haih

main perang2 bola..sian kakak sarah kene buli..






sekian..nanti kita pergi lagik eh aariz?

2 comments:

  1. best kan g tmpt2 camni.. bukan anak je suka kadang2 mak2 pun over(read: ezan) hahahahaha...

    btw, cuba try bawak aariz g critterland. tmpt tu lagi best..

    ReplyDelete
  2. wahh bestnyee kan..mesti Aariz rasa happy sgt..tula..nanti nak try bwk Aqil pg critterland kt Mines..org kata best gak!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...