Friday, March 11, 2011

Tag: Serasi Bersama..

saya telah di-tag oleh mama maryam..
serasi bersama bukanlah saya dengan suami saya..tapi anak beranak si aariz dan daddynye..[saya pon serasi juge dengan suami saya cume di sini lagik menarik tuk ceritakan keserasian anak saya itu dengan daddynya..]
serasi sangat sampai saya jeles..tp saya tak jeles sangat lah sbb saya tahu aariz sayang saya juge..asik nak kiss-kiss saya..saya sukeee..
dari kecik aariz mmg suka tido atas dada daddynyaa..
sampai lah sekarang, tido pon nak carik daddynye..elok2 tido dalam cot tepi katil kami, esok pagik tgk dia dah atas dada daddy dia tidoo dengan lenanye..
tengok je laa gambar2 kat bawah ni..

dia juge peneman setia daddynye bermain game..dari dia baby lagik..sampai lah ke besar ni..
huish macam dia lah yg tgh berlawan ngan daddy dia kan..padahal daddy dia syiok berlawan ngan musuh dalam game tuh..sian aariz tertipu..
harap maaf terpakse conteng2 supaya tidak nampak ke-tough-an badan daddynye di belakang itu
kalu ikutkan byk lagik bukti2 menunjukkan mereka berdua ni sangat serasi..
tp kang byk sangat plak gambar nak kene tepek kat sini..
semua aktiviti lah dia lebeh prefer dengan daddynya..ye laa daddynye rajin nak melayan kan..
benda pelik2 pon daddy dia suka sangat nak melayan..
layann kann lahh anak kesayangan awak tuh ye dy..
saya pasti aariz sangat mengidolakan daddynya..

last but not least..sengeh pon sama..hish..
mereka lah bintang hati saya!




ok settle!
saya nak tag pula mummy2 lain..
1. mommy basil - mancet
2. mommy Zarif -yana
3. mommy athirah - fatih
4. ibu firas - zehan
5. ibu zara - nik

eh ramai plak saya tag..suketi saye je..takpe..tak paksa pon..
mari kita tgk sape yg rajin melayan tag..

3 comments:

  1. kamu tag saya????
    kamu tau x kamu telah menambahkan hutang tag saya?
    (T T)

    ReplyDelete
  2. tag ni takde expired date kan.. hihiih.. nak mengarang dulu.. hihiih

    ReplyDelete
  3. eh kene tag eh? baru prasan ;p byk entry ko tak baca lagi ni. ada masa sket nnt aku buat yeah :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...