Tuesday, March 15, 2011

aariz vs swim #2

aariz saaaaaangat sukaa berendam di swimming pool..
pantang nampak swimming pool, mula lah dia dah tak tentu arah nak ajak pergi berendam..[kitorang sanggup ikut jalan jauh nak elak dari lalu tepi swimming pool]
naseb bayek laa kamu ada daddy yg rajin melayan..
malam2 bute pon boleh dia ajak nak ke swimming pool..haih tak kire masa betull..
ada skali tu, pagi tu daddy dah bawak dia swimming..
petang tu dia ajak lagik daddy dia pergi swimming..hish tak penat ke ape..
ahad lepas, tokma+tokpa+maklong+aunT and paksu datang rumah...
dapat laa dia berendam beramai2..meriah gitew..
seronok benar nampaknye si aariz..
awal2 tu nampak laa dia cam takde mood..baru bangun tido..trus terjun ke swimming pool, mana taknye muka toye je..


dah lama2 tu, hepiii je muka dia..siap tamo balik lak..


aariz membuli tokpa! simbah air!

splash! splash!! buli tokpa lagik!! kesian tokpa..ahahaha

dia dah bleh kicks! tp of kos laa tak perfect..takde instructor yg professional kan..
sekarang tak perlu kontrol dia sangat..dia dah bleh bergerak bebas dengan sendiri nya..[dengan bantuan pelampung la]



huu tunggu laa dia besar sket, nak anta dia pi swimming lesson bagus jugak kan?

6 comments:

  1. ko rajin2 bawa dia gi pool.... nanti dia cepat lah pandai berenang.. ko pun leh ajar ape hehehehe..

    ReplyDelete
  2. wah aariz dah pandai swimming sorg2 la.. mesti senang ni nak belajar berenang nanti.. :)

    ReplyDelete
  3. atul, aku mana laa tau teknik yg betul..kang ajar ajaran sesat..bahaye!..uhuhu

    ezan, takde laa swimming betul pon..setakat dia menguak2 sorang diri boleh laa..dia tak takut ok laa tu kan..hehe

    ReplyDelete
  4. bebudak memang pantang jumpa air. sama cam anak buah aku. kekadang samapi kecut kulit x mo kuar dr air. bagus la kalo anta g swimming lesson kecik2 ni. nanti dah besar x takut air dah. mcm aku ni fobia jek ngan air. jarang la aku x lemas kalau melibatkan air ni. hihihi

    ReplyDelete
  5. comel lah tgk aariz kick tym berenang. nmpk kedewasaan dia..kalo buang pelampung tu..ahaks...

    ReplyDelete
  6. yunne, kalu buang pelampung tu, tenggelam ler dia..kalu kat kid's pool ok laa kot kalu buang pelampung..ni kitorg hangkut dia swim ngan kitorg kat adult's pool..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...