Friday, March 13, 2009

kuceng oh kuceng

hehe kitorang ada 2 ekor kuceng yg menjadik pojaan ati kat sepang tu..sekor nama mamat n sekor gik nama minah(kekadang kitorg panggil die meshing sbb die bunyi meshing meshing..tak macam kuceng lain mengiau)..comel sangat minah ni..tp kesiannye die, kecik2 lagik die telah dirogol(ooopss terlampau sket ayat) oleh mamat..jahat ler mamat tuh! aku yg pregnant ni tak branak2 gik, tp minah dah pon branak..malangnye 4 ekor anak die mati masa dilahirkan..kesian kan? tp nasib baik die tak gila meroyan or mengalami kemurungan..last weekend aku balik, die nampak normal je..bertambah comel adalaa..geram betui aku ngan die! aku sebok main PSP, die sebok gak nak join..ni cobaan die tgh nak main PSP laa ni..tere kan kuceng kitorg? eheh


oh minah ni sangat laa suka masuk dalam paperbag or plasticbag! pantang nampak paperbag, sure die akan terkedek2 masuk dalam paperbag..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...