Monday, March 23, 2009

he's hiccupping in me!

wuhuu..aku baru tau baby mmg real hiccups kat dalam tu..comel jer!! n aper yg klakanye, aku tatau plak babies really hiccups in there! n rasa die camtu..aku ingatkan ape laa die buat dalam tu berdetik2 continous kan..
thanks to mancet yg kasik tau aku..hehe

nottygurll: eh ha nak tanye
nottygurll: kekadang kan aku terasa perut aku cam meletup2/berdetik2 tapi tak kuat..tu ape ek?
nottygurll: lama tau die berdetap2..mcm baby tuh ketuk2 camtu
mANCet: continous ke?
nottygurll: ye laa continous
mANCet: huhu
mANCet: tu die hiccups le tu
nottygurll: oo ye ke?
nottygurll: wahhhhhhh
mANCet: ha confirm le
mANCet: mcm slow je bunyik kan kekek
nottygurll: tak sangka lak die hiccup
nottygurll: aku ingatkan jantung die denyut smapai aku terasa kan
nottygurll: tp cam tak logic gila kuat jantung die denyut smapai aku dapat rasa kan..
mANCet: nti bile dh 9 bulan kan,ngn perut2 ko bergegar wpon hiccups je
mANCet: hahah sbb die dh besa
nottygurll: serius?
nottygurll: waaaa aku baru tau
nottygurll: oo ok

haha klaka laa aku ni..aper laa tu pon tatau!! ye la mana pernah pregnant kan! first time ok! syokknye experience ni!

oo sebenarnye aku skang tgh bercanda2 di tepi swimming pool sambil menghirup angin laut yg tak berapa nak sepoi2 sangat kan..ooh geram sungguh aku ngan swimming pool ini..pakkal je aku tak bawak swimming suitku itew sbb dah tak muat kan..mau saja aku terjun trus dalam swimming pool yg nampak bezz ni! huuu lamanye tak swim!! sadis!

nanti aku citer kat mana aku berada n ape aku buat k!

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...