Sunday, March 1, 2009

family outing

arini tetibe terasa nak kuar..chilis?? warghh kalo dapat makan ngan derang ramai2 bezz jugak ni..trus je aku ym adik n suh die ajak along, kakti, mama n papa jumpe kat OU..so ptg tadik derang singgah umah kitorang dulu then baru reramai gerak pi OU..kuar je dari umah, ujan lebat tak hengat punyaa..sebbayek senang nak carik parking arini..tak ramai sangat plak org arini..legaaa..n sampai je kat chilis, kitorg trus dapat seat..tayah tunggu2..wah ari yg sungguh bernaseb bayek arini..lepas makan, mama trus ajak derang balik sbb nak anta adik to hostel die kat shah alam n anta along plak kat INTAN kat PJ tu..hmm sudah ku agak..mama tu mesti nak cepat je balik..tak sempat nak ajak jenjalan..baru je nak mengepow die barang2 baby..ye laa die baru dapat bonus..huhu..takpe takpe nanti satu ari aku pasti akan pow jugaaa..ahaha..tp yg syoknye aku dapat 2 pasang kain(chiffon + crepe georgette - maap kalo eja tak betui) tuk buat baju raya!! wah tayah beli kain dah tuk raya taun ni! yey!..thanks mama! derang bershopping di Jakel smmlm tak ajak pon aku! cis cis!!

mari saksikan kegembiraan kami makan2 di chilis!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...