Sunday, March 15, 2009

Baby stuff almost complete

yey! arinih, 15 March 2009, aku + En. Hubby and Mancet with her hubby serang showroom littleWhiz.com kat setia alam..jauhkan kitorg jalan!? banyak kitorg borong! geram je tgk kat internet banyak gila barang derang on sale, kitorg trus wat appointment tuk datang to the showroom!..(haa pi laa jenguk littlewhiz.com!).. puas ati dok borong barang2 kat sana..paling bezz, we got the Bumble Bee 4pcs crib set for only rm139.90!!save around rm60!!..bezz betul!!(tp ni je laa yg mama mampu baby, nak belikan baby yg LuvableFrens mahal sangat..sorry baby!) then ptg plak aku ajak En. Hubby singgah First few Years, The Curve jap nak tgk breastpump and bottle storage..wah sangat hepi sbb Mini E kat situ paling murah!! gumbiraaaaa..even kat LittleWhiz.com pon tak semurah ni..kat LittleWhiz after less the price is rm381.65 but at First Few Years we can get it with only rm369!! yey!! i'm so happy todayy..shopping dengan puas hati! Next week nak pi lagi LittleWhiz showroom mau grab carseat n stroller plak! tadik the carseat is out of stock! takpe laa pi banyak kali pon..janji mama puas ati dapat harga murah kan!! yeyy!! so our baby checklist is almost complete!! tgh tunggu baby cot from my SIL je.. hoorayyy!!


oh geram tgk kasut baby girl comel!! i grab one for aisya safiyya! (tp tatau laa bila nak pi lawat die)..comel laa sangattt!! geram tau!

6 comments:

  1. oit...aku add blog ko kat blog aku hihih...apesal x bgtau awal2 ade blog isk isk

    ReplyDelete
  2. alah tomei nye kasut tok aisya..
    menseh..aku xleh nk beli lah kasut kan..kene carik idea len
    idea len nih

    akan yeaaa mak-2-b nih shop'

    ReplyDelete
  3. farah : add ler farah..hehe segan nak kecoh2 pasal blog aku ni..aku banyak merepek je kat blog aku ni..hehe

    yun : hehe comei kan?? geramm gilos!! kasut tuk baby boy tak comei sangat..stokin comei laa..haa..nak beli kasut pon aper salahnye..ko beli color lain plak..bleh die tuko2 ikut color baju die..ahaha..cam org dewasa plak nak tuka2 kasut ikut baju..ahax!

    ReplyDelete
  4. baby beli kasut bebanyak..wat rugi jek..bkn leh thn 2-3 taun pon...huhuhu :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...