Tuesday, March 10, 2009

Free choclates from US

yey! boss baru je balik from New Jersey..so she bought us chocs! n for the 4 of us team RKS Support, kitorg dapat spesel sket! lebeh dari org lain..extra choclates and a giant bar choc! yeahh syioook!! aha..makan choc sampai gemok!!


out of topic sket..
huwaa smlm timbang berat, berat ku sudah bertambah lagik 2 kilos! up to now, dah 8 kilos aku gain! yerr bleh ler panggil aku org kaya..org kaya berat! hahaha..
oh citer pasal kaya..arituh jani tetibe msg aku kat ym n panggil aku 'oi org kaya'..tah bila aku kaya tah..then die jawab..'yer laa ko kan kaya orang'..bila pk2, a'a ek aku lagik kaya dari die..aku kaya org..aku ada laki, n ada baby dalam perut..die? ahha takde pape gik..hmm tah pape tau jani tu!

2 comments:

  1. huhuhu
    xpe ko mmg kaya...kaya ngan budi bahasa....kaya wang ringgit ni too subjektif sbb sumtime ko ade duit rm100 dlm bank pon org dah kate ko kaye..sbb dia ngak ade...yg ade hny credit card..huhuhu :P

    pape pon..makan lah byk2..tmbh lah berat berat badan skrg kerana..ianya bkn satu kesalahan ok!

    ReplyDelete
  2. ala baru naik 8 kgs pon dh bising hahahahah ko tgk aku? ade brani? mehla lawan hahahahha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...