Wednesday, November 16, 2011

wordless wednesday #4



hahahaha gelakkan mereka!! kah kah kah


10 comments:

  1. ehem cantk betul gmba kamu sekarang,jeles nih

    ReplyDelete
  2. hahaha mmg chomel gelagat dua anak ko tu ila. haah mancet,gamba dia skang cun,kamera canggih katakan hihi

    ReplyDelete
  3. hehe..aku still tak pandai nak guna sangat camera tuh..ada jugak gambar kitorang yg tak cantik!! =(..
    yer nanti sabtu ni kita posing sakan dalam camera aku ye? huhu

    ReplyDelete
  4. hehe atul, tu laa..2-2 anak aku sama rupanye..itu tgh tido tu..boleh derang melurut sampai ke bawah..kalu aku lambat sket jenguk, ntah2 dah sampai bawah dah..sama plak tu 2-2 org kejadian camni..
    hehe atul..camera biasa je ni..canggih lagik DSLR! huhu mau DSLR, tapi tak larat nak gendong ke sana ke sini..n tak pandai plak tuh nak operate DSLR!!

    ReplyDelete
  5. hahaha..species sama!
    erm..orang mengandung memang tekanan darah agak rendah sedikit..tp klu xde masalah xpe.. masalahnya saya sering terasa macam "tetdo sambil berjalan".. xlama pun, tetiba buat kerja, rasa lost 2-3 saat..itu tanda2 ada masalah n nk pitam laa tu.. so, doc bagi kalsium..

    ReplyDelete
  6. lea, oh yer ke? ok ok..baru saya tau!! take care yeh! semoga semuanya berjalan lancar! ;)

    ReplyDelete
  7. alallala.. kiutnyer baju m&m tu.. aunty nak mamam bleh?

    ReplyDelete
  8. hehehe...eii....cepatnya nampak aqeef membesor!!x jumpa lagi ni...

    ReplyDelete
  9. makteh, hehe sudah 3 bulan..mesti lah dah besar sket..hihihi

    ReplyDelete
  10. hahaha comelll okeh! lasak ek dua2 sampai dah melurut ke bawah seat tu ;p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...