Wednesday, November 10, 2010

weekend yang meriah~

sudah2 laa tuh dengan crite sedeh..
meh crite gumbira pulak..
weekend baru2 ni, hatiku cukup terhibur..
in laws n keluargaku datang bertandang ke rumah kami!
meriah sungguh! macam pakat2 plak mereka nak tido ramai2 di rumah kami..
macam biasa, bila dah berkumpul ramai2 ni, apa lagik, makan, makan dan makan je laa kami tak berehenti2..
aariz yg dah seminggu demam tu trus kebah dengan kehadiran derang..
gumbira betul dia..ye laa mana taknye, ramai yg rajin nak melayan dia..
banyak laa aksi2 comel & gedik yg dia kuarkan..
syiok kan kalu dapat kumpul ramai2?
lagik syiok kalu dapat kumpul ramai2 camni slalu..

main kat playgorund bersame kakak sofia n katakkakak sara..bola tak lepas dari tgn..

dah cakap dah, bola tamo lepas dari tgn..budak ini mmg gila bola..bola ini adalah bola yg ke-6 dalam koleksi toysnye[baru dapat bola mokde belikan..tido pon ngan bola]

macam org dewasa dah aariz..ewahh

dalam lif..semua org besar..tetibe kat tgh2 tuh dia sorg yg kecik cenonet..
ahaha...dah sampai rumah kami, haruslah pekena ikea seround kan..fuhhlamak dah sebulan lebeh rasanye mama dan daddy tak ke shopping complex mencuci mata dan shopping...rasa cam jakun plak..tu br sebulan tak pi, kalo 2 bulan/3bulan/setahun, camne laa gamaknye?wakaka
nandos! wuhuu ikano dah ada nandos! yeah tayah dah pi ke OU plak nak carik nandos..kalu dulu tgh shopping kat ikano/the curve, bila teringin nak makan nandos, terpaksa ke OU..hish satu keje..dah laa OU tu susah gilos nak carik parking
nampak ini di brands outlet..comel plak rasa..trus amik..bleh potty train aariz..bersediakah kamu aariz??
haha ada ciri2 dia suka tak? bleh la labu..nanti mama train aariz ye..bila la tuh gamaknye?

3 comments:

  1. meriahnyerr... aku hari2 jupe family in laws.. sudah tentulah kan sebab aku dok sama they all.. yang meriah camni, bila family aku datang KL pulak...

    ReplyDelete
  2. kalau parents datang visit or tido rumah ramai2 cenggini mmg best kan :D time ni aa drg nak manje2 dgn atuk nenek sume. pehtu kite pun boleh mcm lepak2 sket sbb ramai tukang melayan budak hehe :D

    ReplyDelete
  3. gamabr dlm kamera klong banyak goyang..tak santik!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...