Sunday, November 21, 2010

kereta baru~

huhu on raye korban kami dapat bergaye ngan kereta baru..
jgn jelesss~ kereta idaman aku semenjak dulu kala..

oh oh tp malangnye bukan kereta kami laa..
kereta maklong aariz..baru seminggu dapat ni..
pergh kami mmg tak lepaskan peluang lah mengetest drive..
i loikeee!! tp daddy kater "lagik bezz bawak peugoet daddy tu"..
cis cam takde arapan je nak dapat sebijik camni tuk aku?
huhu so saddd! takpe takpe..kalu ada rezeki, kita beli lagik besarrr punye okeh ke dy? hihi
huuu melelehh beb air liuq bawak kereta ni..[wakaka jakun benar lah kan..]
ye laa..kita ni dok pakai kereta kecik je..kereta murah plak tu..bila skali dapat bawak kereta mahal ni, mana tak meleleh air liuq? lagik2 bila ianye adalah full spec..

nak pi surau tgk lembu dilapah..

turn aku plak ngetest drive kereta baru...

uh uh aariz pon tidak melepaskan peluang ngetest drive kereta baru..

member tgh bz ngetest side mirror..abih semua buttons dalam kereta ni dia tekan2..sorilah maklong yeh..anak buah awak ni mmg pintar orgnye..hihi


jgn memain, semua seat dalam kereta ni aku dah merasa..dok kat seat belakang, seat co-driver dan juge seat driver..
huu nak ke kedai je pon, melaram ngan kete baru..nak ke surau tgk lembu pon laram kereta baru, nak ke mana2 lah dok melaram ngan kereta baru sajaa..hahaha nasib kamu laa kereta baru..sape suh jadik kereta baru kan? hahaha

2 comments:

  1. mula2, test.. pastu, rembat sebijik.. mana tau rezeki...

    ReplyDelete
  2. huu hubby kate kalu nak beli kete pon lepas ni, mpv laa kot..for family car..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...