Thursday, September 2, 2010

tangkap leleh time sahur

hui korang tengok syurgamu ramadhan?
last week, sempat tgk 2 3 episod @ tv.3 malam2 kol 10:30pm..
gigih aku bersengkang mata nak tunggu kol 10:30pm..tp slalunye hanyutt skalik ngan aariz..
tidokan dia, skali ngan kita laa tido..
rupe2nye pagik2 ditayangkan balik..huu bagus gak..sambil sahur, sambil layan drama..
kenape tah tersuka tgk drama ni..sbb memula tgk tu ternampak pelakon citer Qalesha(astro) tu..suka tgk muka dia..sweet n comel je..
skalik tgk2 pelakon dia mantap2 semua..
makcik kepoh (mak tiri sinderella) dlm drama sinderella tu pon ada..
si Zarina tu mmg berkesan gila laa dia berlakon..mmg menjadik aa watak pompuan saiko tu..
nanges2 aku tgk drama ni..tatau aa apsal..[hish puas kontrol macho, berlinang gak ayaq mata ni..eh bukan setakat berlinang dah, berjurai2 air mata pon ada]
sbb kesiankan dorang anak yatim tp terbiar kot..[skang ni bila aku dah jadik mak2 ni, sedeh sgt tau kalo dengar citer anak2 terbiar..anak yatim ka buang baby ka budak kene dera ka]
lagik2 soundtrack drama ni sadis weh..mmg tangkap leleh..
nenek derang mmg ati batu betul ek? mmg tamo trime langsung derang..
suka tgk paksu derang yg hensem..suka tgk dia..soft spoken..tp tak slow..[ada certain org soft spoken, tp slow gila cakap puas nak nunggu dia abih berkata2 - ish tatau camne tah nak cakap]
alaa korang tgk laa tgk laa drama ni..besttttt!
terinsap tgk drama ni..

kasihanilah anak2 yatim...

5 comments:

  1. suka gak tgk! mmg tangkap leleh. episod mlm td lagi la. si aishah (zarina) tu buang si mira ke bawah. tak tau la ape jd.

    ReplyDelete
  2. err err boleh tak aku tak berkenan dgn heroin tu huhu.. aku rasa muka & suara dia semacam hukhuk (jgn marah eh ila ;p) aritu tgk dlm 2 episod pehtu tak tgk dah, tapi org kata best2, aku tgk la kat online. & catch up balik masa sahur. zarina tu mmg gedik gile plis. boleh pulak tgh nak marah, nak cherry berry sbb minum slimming tea. hahaha ;p

    ReplyDelete
  3. ezan pun layan cite ni.. best2.. sedih & geram tau.. :P

    ReplyDelete
  4. tadik pagik pon dia tayang si aishah tu campak budak kecik tu..tsk mmg saiko..tak saba nak tunggu episod arini..

    oh oh ko tak suka ke fateh? ish comel laa dia..bukan jenis yg menggedik..i loikee!haah ada kaa nak bunuh diri minum slimming tea? tu sbb aku kate dia saiko..

    ezan: wah ramei rupenye layan citer ni..ingat ila sorg je tangkap leleh sorg2..hubby gelakkan je..tsk..mmg geram! geram ngan nenek n maksu dia yg saiko tu..

    yunne, kol 4:30am..sila melekap depan tv kol 4:30am ye..aku kol 10:30pm surrender laa..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...