Thursday, September 16, 2010

koyak~ adoi!

aper yg koyak ni?
baju raye? no no no..
duit raye? no no no gak..
t.t.kku koyak! adoiii!
pedih gila!
memula sebelah je..sekarang dedua belah dah!
ni semua penangan 4 btg gigi aariz laa..
tsk..tak bagik kang melalak..abih satu umah die guling..
dia tamo botol langsung sekarang..
camno ni?
carik earth mama nipple cream aku dedolu mana tah aku campak..carik2 tak jumpe plak..
pi babyjaya kejap tadik, tutup plak..
huwaaaaaaaaaaa!! aku mau medela nye gak! tak kireeee!! kat watson ngan guardian sah2 laa takde kan...
tsk tsk tsk...
traumaaaaaaaaaaaaaaa tiap kali nak bf aariz..tsk

8 comments:

  1. huhu sabaar byk2 ila..memang trauma di buatnye

    ReplyDelete
  2. kita serupaaaa..!!saya pun dua2 belah KOYAK..sebelah berdarah..sebelah just berair2..gila pedih kan.. sy dah buh y Medela 2 ari lepas, mmg byk perubahan..duk mana??kt Manjaku Baby Centre ada je..

    ReplyDelete
  3. adeiii sakitnye ila tskk! tabahkan t*t*kmu yea!

    ReplyDelete
  4. ila aku pun ada problem yg sama!!! sakit giler wei!! aku pun dah trauma.. sian naufal kena lepuk.. tp mmg sgt2 sakit!! ila naufal pun dah ada 4 btg gigi.. 2 gigi atas besar cam gigi arnab. 2 gigi bwh alahai sgt la comel tp ketajaman die tu buat aku trauma..

    ReplyDelete
  5. aaa.. nasib adam dulu tak seganas itu...everytime dia cubaan gigit, aku selalu pukul dia n jerit.. so i guess, dia pon trauma nak gigit lagi. hehehehh!

    ReplyDelete
  6. yer intan, koyak terbelah laa..siap berdarah gik..mmg nampak laa terbelah betul2 bawah nip aku..camne tah nak describe terbelah tuh..

    yunne, mmg ngeri..aku tgk pon ngeri..tgk pon dah ngeri, inikan plak bila kasik dia isap kan..lagik ngeri..

    farah: traumaaaaaaaaaaaaaaaaaa! dia baru je selak2 baju aku, aku dah start trauma..lom isap gik..huwaa..

    fatih, puas aku tabah dah..pasrah je tiap kali dia isap,pedih ya rabbii..siankan anak, takpe laa mak sakit..janji anak kenyang..

    ibu iman, kita dah jumpe dah..malam tadik gigih pi serang semua farmasi akt kota damansara..last2 jumpe kat farmasi alpha..dapat gak purelan medela tu..

    wati sama laa!! gigi kapak dia gila besorrrrrrrr!! gigi bawah tu comel je..tp gigi comel itu lah yg telah mengoyakkan t.t.kku..

    munek kalo nak tau, aku dah tutup idung dia, puk2 pipi dia pon dia buat derk..lagik dasat kalo aku tutup idung dia, dia tarik skalik ketap..whoaaaaa lagik perit doh...dia lagik ganas..tak sempat aku nak mengganas ngan dia..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...