Tuesday, September 15, 2009

Ole ole raya

Sekarang ni TV3 tengah sibuk mengedarkan ole ole raya di tol2 sekitar KL. semalam, semata-mata nak ke bank di kota damansara, En. Daddy masuk tol Damansara disebbkan nakkan ole-ole raya TV3 tu.. bukan satu je kitorg dapat! tp 2! haa tamak tak tamak En. Daddy saya tu..smlm adalah attempt ke-2 kami masuk ke tol tuk dapatkan ole-ole raya..[tapi takde laa beriya2 sampai takde arah tujuan semata2 nakkan ole2 kitorang lalu tol, kitorg ada arah tuju yg kitorang nak pi ok]..1st attempt adalah pada ari Ahad lepas..masa tu kitorang dari rumah mama, Sepang to Bukit Bintang..selalunye kitorang akan lalu jalan dalam..tp kali ni, En. Daddy rela masuk highway tuk lalu kat tol SG. Besi..tp malangnye, tol yg ke arah KL tiadalah org tukang edar ole2, hanya laluan ke arah selatan je yg ada..haha kesian En. Daddy hampa..tp smlm! haha harapan En. Daddy tidak dihampakan kerna dari jauh lagik sudah kelihatan ada org2 yg tukang edarkan ole2 n ada sorang cameraman kat tepi tol Damansara tu..wah!! kami masuk tv kah? haha perasan je lebeh..tapi tape laa..tak masuk tv pon takpe..janji dapat ole ole..ceyy gumbira sangat laa En. Daddy dapat ole2..skalik bila punggah2 barang dalam beg merah itu, haha ada sampul raye TV3 ngan bantal je..ape? BANTAL? ape kaitan bantal ngan rayaa?? ish ingatkan dapat ape laa dalam ole2 yg derang kasik..tp takpe laa..org kasik, kita terima je laa..nak sangattt..rupe2nye bantal tu adalah selimut yang dilipat2 dan boleh dijadikan bantal..ok per..boleh bawak travelling..selain menjadik selimut, bleh dijadikkan bantal! bagus baguss..dan smlm, tujuan kami ke bank tuk menukar duit raya hampa! hish boleh plak May.bank tu taruk masa tuk tukar duit raye hanya dari pukul 9:30am-12:30pm je? isk..tertangguh lagik checklist raye saya..duit raye tak tuka gik ni! harap2 duit raye tak habis laa..

oh sesiapa yg nak ole ole raye tu, sila check tarikh dan tol2 yg dilistkan oleh tv3 tuk sesi pengedaran ole ole raye..

p/s: sampul raye tv3 cantik!! i loikkee the color!

4 comments:

  1. nak jugakk!!! haha aku mmg suka brg free..katner nak check ila?

    rhb bank kat taman tun ni banyak lagi duit tukar..aku pon baru je tukar.

    ReplyDelete
  2. best ar dapat macam-macam. tengah2 gawat camni, company aku boleh tak bagi sampul duit raya! hampeh betul.

    ReplyDelete
  3. farah: arituh tv3 slalu je tunjuk iklan2 pasal ole2 raya die ni..aku tgk kat tv3..hehe tak sure lak kalo kat tv3 online tuh ada ke tak..try le usha situ..husband aku tuka duit kat cimb damansara bleh keh die kasik duit rm5 buruk2 sumer? alasan derang kater duit rm5 dah tak kuar, so ada duit lama je..cis!dah laa sampul dha habis!tuka punye banyak duit ni..mana tah aku nak taruk..sampul tv3 tuh ada 16 keping je..isk

    atie: a'a mesti la pegi..ptg ahad tuh pi dzulclassique dulu carik baju abg daous, then serbu bukit bintang..hehe bezz bezz shopping..dah lama gila tak pi sg wang

    atul: haa aku tuka duit kat CIMB bleh ke tak dapat sampul?? tensen je! dah laa dapat duit buruk2!sakit jiwa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...