Monday, September 7, 2009

buka puasa

Hari sabtu lepas, mama dan kawan2 rumah lama masa zaman bujang, 10L berbuka puasa kat rumah cik puan reen..Thanks to cik puan reen yg sudi menganjurkan makan2 buka puasa pada kali ni..sangat sedappp die masak!..rugi betul laa sape yg tak dapat join arituh! hehe..this is the first time 10L jr berkumpul..cam tak sangka plak memasing dah berumahtangga dan mempunyai anak..n mcam tak sangka jugak muka2 ni laa yg dok berhuha huha and melalak di karaoke time dolu2..

mesyuarat kaum2 ibu sambil ngeteh

anak ida menjadik rebutan! gambar atas: mu'iz coba menekel ecah..gambar di bawah pula, aariz coba mengayat ecah..aktif gila anak ida ni! geram aku! rasa nak picit2 je!

sebelum balik, haruslah berposing dulu kan..hehe


ari Ahad plak mama dan kawan2 se-U berbuka posa kat Flaming Steamboat! ramei gila org kat sana!..naseb bayek dah book awal2.. bukan senang nk kumpul kawan2 lama ni..ye la bulan puasa ni kan, byk je jemputan berbuka posa..

2 org bapak dan 2 org incik tunang..

2 org mak bersama 2 org tunangan org..

bakal2 pengantin..

aariz dan basil tgh beramah mesra

daddy2 mithali..

9 comments:

  1. wah begitu cepat meng"update" cerita di blog.. aku tak sempat lagi nak upload pics kat pc. esok la kot baru citer hehe

    ReplyDelete
  2. TO mancet - gemoknye la ko tu,ceshh..3x

    bestnye buke pose..aku jerk tercampak kat jb.huhuhu

    ReplyDelete
  3. wah mak2 meletopss gitu.. seronoknye dpt buka ramai2..
    cet, macam kenal je baju basil tu hihiks! :D

    ReplyDelete
  4. mancet: hish gemok mendernyeh..kalo ko gmeok, aku obes laa gitu..

    atul: hehe aku takde mender nak diblogkan..tu yg trus cepat je entri nih..

    yun: mmg! mmg nak wat ko jeles..hihi

    linda: meh laa keje kat kl ni..hihi

    fatih: haah mak2 yg baru lepas meletop..tu la hasil letupan..satu baju ijau belang2, satu gik baju kuning..haha

    ReplyDelete
  5. hahah fatih,tu baju present dr kamu,luckily die masih muat,cuma dh pendek kekekek :D

    ReplyDelete
  6. ko mmg pantas la illa bab2 menghapdet. syabas betheh..
    yun- jgn ar jeles. aku lg terkilan ko x dpt dtg. dah berangan dah de photog haritu nak posing2 sakan. tup2 x jadi dah.. x pe next time enche illa/ida/nik akan buat..hehehhe

    ReplyDelete
  7. hehehee

    aku terperasan,.,.si echah makin cun lah :)
    ape lagi muiz..sila booked cecepat...aariz kene tgu bb comei laen sbb bawah umor lagik!

    -Yun-

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...