Tuesday, July 28, 2009

Sudah pulang ke tropicana

arini masuk 2 ari kitorg dah kat tropicana..sian aariz..takde dah tokma n tokpa yang rajin borak2 ngan aariz ..takde dah maklong yang rajin gomol2 aariz.. n takde dah Aunt T yg tolong tgkkan aariz time mama sibuk ngan hal lain..

huh banyaknyeh barang nak kene unpack ni..sampai tatau nak start yg mana satu.skang ni dah tak bleh nak concentrate wat keje rumah je..tgh2 cuci toilet, aariz nanges nak susu..tgh2 kemas dapur, kene stop dulu tgk aariz..i've to give more priority to aariz now..tp alhamdulillah aariz ni well behave..tak susah sangat nak jage die..kasik susu then tido laa die..bile die bunyi2 tu intai je jap die..sbb die sure akan tido balik..bagus anak mama! moga2 anak mama well behave sampai bila2..amin!

smlm singgah rumah babysitter aariz skejap tuk tgk2 keadaan rumah yg bakal aariz tinggal bila mama keje nanti..nampak everything ok..hopefully aariz tak meragam bila tinggal ngan babysitter nanti ok sayang? alahai bleh ke aku berjauhan ngan aariz nanti time keje? isk isk sedehnyeh dah nak start keje!! =( huwaa

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...