Thursday, July 2, 2009

Aarizku botak

Aariz dulu dengan rambutnye:

Aariz kini yang sudah botak:


Seminggu selepas majlis kesyukuran & Aqiqah Aariz (hari ke-21), die dibotakkan..botak licin daa..kini dah 2 minggu selepas dibotakkan, rambut dia takde tanda2 mau tumbuh pon? huu..lama laa gamaknye rambut die nak tumbuh balik..takpe takpe..botak pon hensem aper..akaka..puji anak sendrik - yer laa kalo tak maknye yg puji, sape lagik nak puji kan..

Acara membotakkan kepala Aariz:

tadaaaa..nilah hasilnyeh:

5 comments:

  1. alahai budak kecik botak ni comelnya.. ila try beli minyak cenceman (kalau tak silap) from Mustika Ratu. Adik baiti dulu cam tu la lambatnya rambut nak tumbuh. pakai minyak tu mak ckp ok.. rambut dia tumbuh lebat.

    ReplyDelete
  2. alaaa baiknyee die kena cukur...walaupon botak aariz ttp encem!

    ReplyDelete
  3. alolo dah botak eh..
    *athirah dah 5 bulan lebih pon rambut sgt sikit.. sbb rambut dia halusss sgt kot. dari jauh tak brape nak nampak ;p
    harus try minyak cenceman ni. aku penah pakai sendiri dulu. tapi bau dia tak brape bes sket. carrefour, mydin etc sume ade. ko cari je kedai yg ada jual range mustika ratu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...