Friday, May 8, 2009

Kene TAG - Desktop

ok ok..dah banyak sangat TAG yg kene buat! tp satu pon aku tak wat gik!! since TAG ni senang je, n tgh tak wat pape ni, boleh lah gak nak layan..Farah ni rajin betul TAG aku, tp sori satu je yg aku ternak buat..hehe

Rules:

1.Anda perlu printscreen wallpaper/background desktop anda yang tengah guna sekarang. Jangan tipu2 tau.... tak tipu der..mmg ni pon yg ada kat desktop aku.. - sila abaikan ikon2 yg berserabut tu..saje tepek sume current keje kat desktop, senang nak carik..
2.Bgtau nape anda suke wallpaper anda itu...
Sebab saya nak baby saya pon muka cam ni! comel kan kan? geramm betul!! pipi chubby n blush2 gitew..harap2 baby mama cam baby dalam pic ni k! ari-ari tatap ni..harap2 tekenan laa sket2..haha..haih perasan betul!
3. Tag 10 people...
alaa kene 10 org ke? rameinye! ahh sesape nak buat, buat laa..senang je ni..
- yunne
- Zam
- zehan
- mama adam
- atul
- En. Hubby <<-- ni gerenti takkan baut nye..takpo nak tag gak die!

4 comments:

  1. hahahahaha..eh mmg boleh terkenan wei kalao tgk ari2...afif aku rase terkenan org korea aa sbb aku dok layan citer korea je mase pregnant..

    ReplyDelete
  2. hahahaha

    sanggup ke ko nak nengok rupe dekstop aku yg berselirat nih

    ReplyDelete
  3. farah : tul;ah harap2nye terkenan laa kan!! haha

    yunne : ala cik yun..aku nye desktop pon serabut per..taruk je

    ReplyDelete
  4. ila... aku dah buat ar tag tu... rasanya aku ada tag ko skali haha.. so abaikan je la ek.. kira halal :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...