Friday, March 23, 2012

Warehouse Mattel 23-24 march 2012

sebenarnye nak pi sini nak cari bday present tuk furqan[anak cousin]..
esok ada bday party, tp kitroang tak sempat pon nak pi beli hadiah lagi..
dah alang2 ada warehouse ni dekat je plak ngan office dan rumah saya, so konon nak terjah skejap lah! [oh yer rumah saya dekat je ngan office, bezz kan?]
sebelah je office saya! parking pon tak susah tadi sbb saya parking kat parking office saya! ekeke!
lepas hantar je bebudak kat babysitter, trus pecut ke sini..
skali, beratur panjang daaa nak masuk!
orang dah macam org giler masing2 kat dalam tu berebut2 menan!
berkotak2 dan berbondong2 memasing borong!
saya mmg takde plan pon nak beli menan tuk anak2 sendri..just nak cari bday present tuk furqan! ye itulah tujuan asalnye tadi!
dah tu tetibe nampak eh cars! hotwheels lagik! perghhh tak tertahan plak nafsu nak membeli untuk anak sendrik..
tetibe teringat aariz yg sukakan cars![dia mmg suka kereta2 or robots]..
dapat kereta murah rm1 kat tesco tu pon dia suka!
ni kan plak dapat siap ngan track! pergh tak sabau nak tgk ekpresi dia ptg kang bila dapat sets yg kitorang beli tuk dia ni!

oh warehouse ni sampai esok! sesape yg berminat, boleh laa serbu esok!!
macam2 ada! fisher price bouncer tu pon ada!
thomas n friends, barbie, disneys and macam2 lagik!
kitorang mmg beli mana yg aariz suka je laa! tak sesswaii laa plak kan nak beli barbie!kekek
thomas n friends aariz dah ada 2 3 sets, so beli hotwheels n cars je la plak..


hasil rembatan arini: set ini berharge rm50 sahaja!!

set ini plak berharge rm80 sahaja! ada 3 tracks! kalu nak beli asing2 pon boleh..


oh bezznye la kalu saya adalah seorang budak-budak! aiseh jeles! sob sob!


1 comment:

  1. nasibbaik aku tak pergi ihihih.. kalo tak aku pun bankrup kekeke...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...