Friday, April 13, 2012

It's my BIG three-oh!!

Oh semalam punye cerita!
12 April 2012 umur saya cecah 30 tahun!
TIGA KOSONG! (buang kosong belakang, saya sebaya aariz! Akaka!)
Eh! Age is just a number! I'm still young!
Hihi
I received tons of birthday wishes on FB+twitter+sms and whatsapp!
Felt so special with all those wonderful birthday wishes and thoughtful du'a!
Semoga Allah makbulkan doa-doa kalian! Thank you so muccchhhh guys!

Alhamdulillah 30 tahun sudah saya hidup di bumi Allah ini..
Semoga Allah memberkati hidupku di dunia dan di akhirat!

Semalam macam biasa, jalan-jalan ngedate dengan inche suami.. Makan di chilis dan shopppinggg!
Di chilis dpt brownies with icecream free! Nyummehhh!
Tapi tersipu-sipu la kejap sebab mereka ramai2 keliling dan nyanyi2 birthday song tuk saya! Ahaks




ini saya punye! dappnye! craving for salmon lately..


first time order ini..ada onion ring yang sedap rupenye! sedaaapp giler!
All time fav!



saya dapat ini semalam! thanks sayang! [saya pelik kasut ini saya kene pakai size 7! kaki saya size 5 sebenarnye..slalu kalu crocs saya amik size 6..tapi kasut ini saya kene pakai 7! dah ler susah nak carik size 7! sampai ou outlet reservekan yang kat bangsar outlet..haha kitorang sampai ke bangsar village semata2 nak buru size 7 untuk color purple comel ini! last pair pulak tu!]


-Posted using Blogger from my iPhone

10 comments:

  1. arghhh mu bikin gua jeles ngn kasut pepel ni ila!!cantik siot bkenannye haku ;p

    bdway, hepi 30th birthday ye ila (sj je highlite 30 tuh mauhaha).smoga sentiasa drahmati Allah ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah! sila jeles! aku tau ko ngan yunne peminat purple! mari kita tunggu dan lihat aper pula kater yunne! wakakaka!
      tq tq! haha kita sudah sebaya!
      insya Allah,amin!

      Delete
  2. Happy Belated Birthday!!! Big 3 and 0 memang dinanti-nantikan oleh semua orang yang berusia 20-an.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq liz! yes! nanti yang dah 30-an ni ternanti2 plak 4-0! woh! smlm my SIL siap hepi2 lagi wish 3series birthday..siap pesan haa tak lama lagi pejam celik pejam celik dah 40 katernye! cis! org baru je nak cecah threee zero, dia dah peringat pasal four zero! aiyyaaa

      Delete
  3. happy belated besday.. ya, umur hanya angka..hehe..

    ReplyDelete
  4. kite sudah sebaya.. hhihihi.. yup, it's just a number.. aku berkenan kat kasut ko ila..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akakakaka..bukan je sebaya ngan ko..sebaya ngan inche suamiku jua! (dia tamo ngaku dia 31 cis! sbb dia kater bday dia blom lagik)
      per gik, crocs ler cepat! ada satu gik pon aku suka! eh banyak laa aku suka! semua design baru2 cantik!!

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...