Tuesday, April 19, 2011

mari main masak-masak bersama mama aariz #4

ahad lepas, kami tak ke mana-mana pon..
malas betul nak keluar ke mana-mana..
tapiiii..perut lapar ni..
dalam fridge satu ekor haiwan pon takdak.. nak makan ape?
oh sebbayek ada daging hancur..
cek2 laci ada plak elbows..boleh buat macaroni! yey!
tetibe rajin plak nak buat macaroni bakar..
campak2 je, gedebush gedebush..oh maka terhasil lah ahad lepas macaroni bakar di rumah kami!
yey lagik! first time mama aariz mencoba buat masakan ni..
ahahahaha..nasib baik menjadik..
lepas ni boleh buat lagik..saya suke kalu masakan menjadik..
lebeh bersemangat gitu nak masak lagik..
cube lah kalu tak jadik, alamatnye skali tu je lah saye cube..huhu

proses pembakaran sedang berlaku..


tadaaaa sudah siap!



ni trip kali yg ke berapa tah..makan tak hingat punya..

4 comments:

  1. Wahh sedapnyaa..terliur dah ni..hikhikhik..

    ReplyDelete
  2. wah.. ko nih dah laa zoom dekat2.. terliur ibu mengandung ni tau tak.... huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...