Saturday, February 12, 2011

kawaiiii!!

sangat comel nina ni!
found this vid in youtube..
ada banyak lagik video dia kat youtube..
aaaaaaaaaaa i want my baby to be like her!! very clever!



her dad(geofg) and mummy must be very lucky to have her!

try search 'Nina Reads the Alphabet Cards' kat youtube, tu lagik comel!

p/s: thanks to syapik yg share this vid kat facebook.

2 comments:

  1. hahaha who doesn't know ninaaaa! she must be the most adorable girl in this whole world! :D i mula2 jatuh cinta dgn dia lepas tgk video ni la. and believe it or not, lepastu, i siap pi khatam satu-satu video dia dkt youtube tau! siap subscribe lagi. lepastu, tak puas lagi, siap message si geofg tu, tanye dia kot dia tanak buat blog ke. jadik senang nak follow nina punye progress kan. pastu geofg tu reply belum lagi buat masa ni, but he's planning to soon! so wait for it! hahaha i know, im such a psycho kan. :P

    ReplyDelete
  2. wah!! u lagik advance ni..siap subscribe lagik tuh..fuhh semangat betul..tp mmg bezz kan tgk vids nina..comel sangat!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...