Tuesday, April 21, 2009

Palace of the Golden Horses

Coti-coti malaysiaaaaaaaa..last week En. Hubby and i dijemput tuk ke Palace of The Golden Horses tuk melawat2 hotel n mendengar taklimat berkaitan vacation Club derang..mmg exlcusive laa derangnye Vacation club! menarik sangat2! kalo tamo amik vacation, vacation tuh bleh diconvertkan jadik health screening yg bleh dibuat kat hotel tu..derang ada cam hospital kat situ! hajat di hati mmg teringin laa sangat nak join jadik member! tp masalahnye time tak kene plak..lagik2 time tgh mmg nak guna banyak gila duit ni..si kecil ni tak lama lagik nak pop out dah..tp puas ati laa dapat masuk semua bilik2 n suite yg ada kat sana..mmg bezz sangat2! yg paling bezz Head of State Suite die! bayangkan kalo kita jadik member, kita bleh dapat stay kat situ yg berharga rm5000+ satu malam! bezz kan? tp of course suite yg paling mahal Golden suite derang kita tak layak laa dapat kan eventho kita member..meh layan gambar..
in deluxe room..tak amik plak gambar dalam suite die..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...