Tuesday, April 21, 2009

Kaki gajah!

hmm jalan2 kat palace of the golden horses punye pasal, dapat aku sepasang kaki gajah! padan muka!!
teringat tips yg my mom kasik tuk kurangkan bengkak2 tu, die suh taruk kaki tinggi kat dinding..so aku try, mmg berkesan! kurang sket kembang2 tu..tp takde laa die kembali normal cam kaki aku yg sebelum ni, tp at least takdelaa sampai aku tak bleh nak berpijak kan! tp betulla kater murni, kaki tergantong tu yg buat kaki bengkak..aku perasan kalo balik keje je sure kaki gajah itu akan kembali! berdenyut2 sakit gilaa..tgk laa gambar tu, buku lali pon dah tak nampak dah!

7 comments:

  1. ish..ish ngeri plak aku tgk kaki ko..tu lah byk sgt berjln...

    berjln xsalah..tp jgn byk sgt,.

    xpe teroskan petua mak ko tu k!

    ReplyDelete
  2. hehe kaki ko bengkak betul...ni tak lame dah ni ila hihi...barang2 nak bawak ke spital dah ready dlm kereta ke?

    aku mase mengandung tak pernah dpt simptom kaki bengkak sampaila hari nak bersalin..

    ReplyDelete
  3. hehe yun, masalahnye kalo tak banyak jalan, dok je kat kusi, kaki tergantong, bengkak gak kaki aku! bila aku banyak duduk, daous suh aku jalan2..dah tak bleh elak kaki bengkak ni..

    ko biar betui farah? huwaa lambat gik laa..ada 48 days gik!! alamak seram plak aku kalo dah nak dekat2 ni..barang nak pi spital? erk lom gik..cam awal lagi je?

    ReplyDelete
  4. ehehee mari kite takotkn ibu ngandong nih..
    baek ko get ready cecepat weh brg2 dlm keta..
    kang tetiba budak tu nk kuar kang xde la ko kalut.. ;p

    ReplyDelete
  5. hehe cuakk ko hhahaha...selalunye kaki kalau dah bengkak sgt antara tanda2 nak bersalin...eh 36 weeks dah boleh bersalin ape...kak noreen tu bersalinkan anak die tepat2 36 minggu...just ready je beg dlm keta tu hihi...ha disposable panties beli byk2...sgt berguna ok..

    ReplyDelete
  6. oo suke ek ko zehan? takpe takpe..tunggu turn ko nanti k..aku lak yg cuak2 kan ko..hahaha..(sambil membuat senyum sumbeng)

    alaa farah aku baru 33 weeks..at least ada 3 minggu gik..takpe takpe..aku buat nanti..jgn riso! oo ek? thankss!! kene pi carik ni!!

    ReplyDelete
  7. xpe ila..minggu ke-36 dah leh ready....
    baser minggu 36 dah selamat baby tu tgk dunia...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...