Tuesday, April 21, 2009

Big Apple Donuts!

haaa...kepada peminat donuts! Big Apple tgh wat promotion skang ni! kalo beli 6 pieces donuts, akan dapat free 3 donuts! kalo beli 12 pcs donuts, dapat free 6 donuts! bezz kan bezz kan? last weekend aku tak melepaskan peluang ni! sangat gumbiraa dapat makan donuts dengan banyaknye!! aku makan 6 ketul donuts, n 3 lagik aku bagi kepada En. Hubby..haha kalo tak, kene kongsi 3 sorg! tp kali ni aku makan 6 ketul sorg!! huishh tembolok besar betui ibu mengandung ni! ahaha.. takpe..berat si kecil dalam ni baru 1.5kg aritu masa checkup..tp harap2 jgn laa die naik banyak sangat! tkt tak terteran aku nanti! Sabtu ni checkup, mo tgk brape die naik!! aku makan banyak gilaaa lately ni..waa takutnyaaa....

5 comments:

  1. baru tau ke? hehehe

    dr 16/4 - 31/5 kan?

    aku dah 3 kali trip beli dah...hehheheee almaklomlah murah kan...

    ReplyDelete
  2. dah lama tau..saje baru taruk kat sini..start 15/4

    ReplyDelete
  3. ilaaa... aku dah wat blogspot n tutup jeritansepi.com tuu.. ko tak habaq pun ada blog eh..

    ReplyDelete
  4. hehe..blog ni tuk aku merepek2 je..malas nak hebah2..kesian kat org yg baca blog aku ni..tah pape je aku merepek..

    aa tau ko dah wat blog baru..ape url baru? last week aku saje nak usha blog ko, skalik sudah pindah daa..tp takde plak kasik url baru..

    ReplyDelete
  5. kat nama aku tu kan ada url aku kan... atulhani.blogspot.com. aku merepek-kerepek jugak hehehhe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...