Friday, September 30, 2011

haji?

Oh skejap je masa berlalu kan? Rase mcm br je thn lepas org pi haji, tahun ni dah datang blk musim haji..
Oh tadi pi simpan duit raye bebudak ni(anak-anak saya), dah alang2 tu register haji tuk saya dan mereka skaligus..(punye la lama dok tangguh2 nak register, tak register-register dr dulu)
Korang tau bila tahun kitorang dijangkakan dapat tunai haji tu? 2041 nanti br insya Allah kitorang dpt pi!!!! Fuhhh lama lagi tu!!! Sempat ler bebudak ni kawen ada anak-pinak dulu kot br dpt pi.. Saye pon tah-tah ada lagi ke tak time tu eh?
Tapi takpe laa.. Nanti bila dah sampai masanya(saya dah ready, cukup ilmu,iman,duit) tuan haji kat kaunter tu tadi kate boleh merayu..
Huu janji daftar dulu kan? lambat daftar, lambat lah lagi dpt pi ye tak? Bila dah daftar ni, harap2nye saya dpt lah readykan apa yg patut dengan lebih gigih lagi..insya Allah mudah-mudahan..

Oh for info, nak register untuk pergi haji, dlm akaun tabung aji kene ada at least rm1310 je.. Apa lg kawan2 pergilah register for haji sekarang!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

  1. ehh last year aku tanya klu nk pi haji dlm account kna ada atleast 2k..hmm dorg dh turunkn ek??bagus2..

    err tp kan..yg xbagusnya,makin lmbt daftar,makin terkebelakanglah Q..masa aku tanya tu,Q adalah lagi 23thn..means thn 2033 lah.
    uhhh rugi2!kengkawan..daftar cecepat wehh!

    ReplyDelete
  2. Itu masa ko tanye dah lg 23 thn.. Aku ni daftar br2 ni dah kene tunggu lagi 30thn.. Kalu lmbat lg, lg lambat laa nk tunggu q

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...