Tuesday, August 16, 2011

Day 7 - tanggal tali pusat

alhamdulillah arini adik aqeef sudah berumur 7 hari..
Dan arini juga adik telah memecah rekod abang aariz tanggal pusatnya[aariz dulu ari ke-10 br tanggal]
arini setelah 7 ari mama berada ditingkat atas rumah tokma, br dapat skali turun dan keluar rumah.. Itupon sbb terpaksa ke hospital ada appointment dgn dr raja..
alhamdulillah kami semua sehat-sehat sahaja cuma adik nye jaundice agak tinggi..
ari2 ke klinik/hospital amik darah tuk check paras bilirubin..[adik pi ngan daddy je, mama tak ikut]
Ari ke-3 200, ari ke-4 223, semalam adik 255, arini dah naik lagi jd 261..
Risauuuuuuuuu mama..
Esok kene ke hospital putrajaya tuk check lg skali..
Kalu ikutkan hospital columbia, adik dah kene tahan ward tuk jalani phototheraphy..tp kitorg mintak blk sbb alasan saya bf adik..susah nk ulang-alik, jauh..
paed col asia refer aqeef to hosp putrajaya..
Makanye esok terpaksa lah ke hospital ptrajaya..
Huwaaaa arap2 turun laa esok..supaya kita bleh blk rumah tak perlu dok ward.. Ok adik?


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

  1. wahh..ila dah bersalin..tak tau pun!!tahniah tau!!dua-dua hero!Alhamdulillah..tinggi jugak kuning Aqeef kan...Semoga Aqeef akn kurang Jaundicenya n tak perlu dok Wad kan..Ila..Selamat berpantang ye..

    ReplyDelete
  2. adik aqeef...semoga cpt sembuh ok.tamau la masuk wad.nnt kena cucuk... :(
    adik aqeef mesti kuat lawan kuning tu yea!nnt raya klu mama da blk kl abg firas dtg lawat ok :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...