Thursday, June 13, 2013

Mari membotakkan kepala Arissa!

Dah tobek2 rambut si Arissa, terpaksa lah kitorang kasik rata semua..
Esoknya selepas Majlis Kesyukuran & Aqiqah si Arissa, kitorang kasik licin kapla dia..haaluuussss..
Kali ni daddy Arissa sendrik branikan diri cukur botak anaknya..
Perghh cayalah daddy!! Kami tabik spring!!
Amik masa sejam jugak nak kasik licin kapla si Arissa..
Habis satu peket pencukur tu lah baru btul2 licin kapla dia.. Satu peket tu ada laa 5 ke 6 gitu pencukur..
Lepas siap je licin kapla Arissa, trus berubah muka dia.. 
Elok2 muka ayu lembut keperempuanan tiba2 trus bertukar jadi mcm muka budak lelaki pulok.. Ahh takpe laa kan Arissa? Skejap je[harap2nye laa]..
Nanti tumbuh rambut baru Arissa, perempuan lah balik muka Arissa kan kan?

Arissa seminit sebelum dibotakkan..

Permulaan..bismillah

Haa rilek je minah ni orang terlentang terbalikkan dia

Kan dah ckp..syiok gamaknye rasa mcm org belai2 kepala dia


Botak sudah...haluuuuss

Kasik cium sikit! 

Tu diaaa..dah serupa mcm shaolin soccer kater daddy..

Si bolat Arissa!d

6 comments:

  1. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading?
    I'm trying to figure out if its a problem on my end or if it's the blog.
    Any feedback would be greatly appreciated.

    Feel free to surf to my page: unlock iphone ios 8

    ReplyDelete
  2. cute baby :*)

    visit back to my blog http://www.kakaratak.com/

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. Menyediakan Berbagai Macam Sepatu Pria & Wwanita, Perlengkapan Hiking, Aaksesoris, Pakaian, Tas, Kosmetik & Herbal

    http://www.kakaratak.com/

    referensi mencari sepatu pria dan wanita

    ReplyDelete
  5. There are many health disease today which on found only in women and in this blog we discussed about every Home Remedies For Womens Health Issues . Because these disease can never cured by any pill or medicine and most of them are sexually transmitted. To go to the site just find the link in the text.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...