Friday, April 13, 2012

It's my BIG three-oh!!

Oh semalam punye cerita!
12 April 2012 umur saya cecah 30 tahun!
TIGA KOSONG! (buang kosong belakang, saya sebaya aariz! Akaka!)
Eh! Age is just a number! I'm still young!
Hihi
I received tons of birthday wishes on FB+twitter+sms and whatsapp!
Felt so special with all those wonderful birthday wishes and thoughtful du'a!
Semoga Allah makbulkan doa-doa kalian! Thank you so muccchhhh guys!

Alhamdulillah 30 tahun sudah saya hidup di bumi Allah ini..
Semoga Allah memberkati hidupku di dunia dan di akhirat!

Semalam macam biasa, jalan-jalan ngedate dengan inche suami.. Makan di chilis dan shopppinggg!
Di chilis dpt brownies with icecream free! Nyummehhh!
Tapi tersipu-sipu la kejap sebab mereka ramai2 keliling dan nyanyi2 birthday song tuk saya! Ahaks




ini saya punye! dappnye! craving for salmon lately..


first time order ini..ada onion ring yang sedap rupenye! sedaaapp giler!
All time fav!



saya dapat ini semalam! thanks sayang! [saya pelik kasut ini saya kene pakai size 7! kaki saya size 5 sebenarnye..slalu kalu crocs saya amik size 6..tapi kasut ini saya kene pakai 7! dah ler susah nak carik size 7! sampai ou outlet reservekan yang kat bangsar outlet..haha kitorang sampai ke bangsar village semata2 nak buru size 7 untuk color purple comel ini! last pair pulak tu!]


-Posted using Blogger from my iPhone

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...